Peruslohkot
Peruslohko kuva 1

peltoalue, Susikaarrontie 250, Muhos

MÄÄRÄALAN TARJOUSKAUPPA

Muhoksella Susikaarrontien varressa sijaitseva määrala peltoa n 48,23 ha. Pellot raivattu vuonna 2006, joten lohkoilla ei ole korvauskelpoisuutta. Pellot ovat kadessa peruslohkossa 9,42 ha ja 38,81 ha. Pellot avo-ojissa ja osa ojittamatonta kangasta. Maalajeiltaan lohko on eteläpäädystä kuivaa kangasta ja pohjoispäädyssä turpeinen(Maanäytteet kaikki HtMr). Maaseutuhallinnon karttapalvelun mukaan osa suuremmasta peruslohkosta on pohjavesialueellan n. 12,7 ha . Viimevuodet lohkoja hoidettu vain puhdistusniitolla loppukesäisin.

Mahdollisuus tarjota myös samalla palstalla olevista metsistä. Palstan kokonaispinta-ala noin 92 hehtaaria, josta siis peltoa noin 48,23 ja loput noin 43,8 metsä ja joutomaata. Metsistä ei ole metsäarviota.

Kauppa ei sisällä osuuksia yhteisiin alueisiin. Ostaja vastaa ostoon liittyvistä lohkomiskustannuksista, kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuudatusmaksusta, varainsiirtoverosta ja kauppahinnasta.

Kohde myydään tarjouksien perusteella ja myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Lisätiedot kohteesta: samuli.hyry@proagria.fi

Jätä tarjouksesi viimeistään 15.03.2023 osoitteeseen samuli.hyry@proagria.fi.

Tilan perustiedot

Tilan tyyppi
peltoalue
Maakunta
Pohjois-Pohjanmaa
Kunta
Muhos
Kaupunki
Muhos
Osoite
Susikaarrontie 250, 91500 Muhos, Suomi
Kohteen numero
20968103
Tilan pinta-ala
48.23 ha
Hinta
Tarjouskauppa

Ota yhteyttä välittäjään