maatila, Alasentie 190, VEHNIÄ
maatila, Alasentie 190, VEHNIÄ

maatila, Alasentie 190, VEHNIÄ

MYYDÄÄN TARJOUSTEN PERUSTEELLA

Maatila noin 20ha järvimaisemassa 27 km Jyväskylän keskustasta Laukaan Vehniällä. Tilalla on metsää noin 13 ha ja korvauskelpoista peltoa noin 4 ha. Korvauskelvottomia peltoja tilalla on noin 2 ha. Metsien kokonaispuusto on metsäarvion mukaan 2892m3 (224m3/ha). Metsissä on noin 2 ha alalla ympäristötukisopimus.

Tila rajoittuu Alanen -järven vesijättöön. Tilan alueella ei ole kaavaa. Tilalla on iäkäs peruskorjausta vaativa rakennuskanta, johon kuuluvat asuinrakennus, navetta, aittarakennus ja puimala. Lisäksi tilalla on muita heikkokuntoisia pienempiä rakennuksia ja rakennelmia. Asuinrakennuksen pohjan ala ulkomitoin on noin 70m2. Asuikerroksessa tupakeittiö+2H+wc, kellarikerroksessa PH+S, yläkerrassa 2H.
Asuinrakennuksen kellarissa on havaittu keväällä kosteusvaurio, joka edellyttää kunnostustoimia. Tilan koti- ja maatalousirtaimiston kaupasta on mahdollista neuvotella erikseen.
Tilalla on vesiosuuskunnan puhdasvesiliittymä, mutta liittymää ei ole kytketty. Tilalla on oma porakaivo.
Kohde myydään tarjousten perusteella kiinnityksistä vapaana. Tarjouksia otetaan vastaan myös kaupan kohteen osista. Lohkomiskuluista vastaa ostaja. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tehty tarjous.
Tarjousaikaa on jatkettu: tarjoukset 21.09.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostina osoitteeseen hannu.laitinen@proagria.fi.

Tilan perustiedot

Tilan tyyppi
maatila
Maakunta
Keski-Suomi
Kunta
Laukaa
Kaupunki
VEHNIÄ
Osoite
Alasentie 190, 41180 VEHNIÄ, Suomi
Kohteen numero
20147347
Tilan pinta-ala
20.1 ha
Hinta
Tarjouskauppa

Huoneiston tiedot

Huonelukumäärä
4

Ota yhteyttä välittäjään