Peruslohkot
Peruslohko kuva 1

peltoalue, Susikaarrontie 250, Muhos

MÄÄRÄALAN TARJOUSKAUPPA

Muhoksella Susikaarrontien varressa sijaitseva määrala peltoa n 48,23 ha. Pellot raivattu vuonna 2006, joten lohkoilla ei ole korvauskelpoisuutta. Pellot ovat kadessa peruslohkossa 9,42 ha ja 38,81 ha. Pellot avo-ojissa ja osa ojittamatonta kangasta. Maalajeiltaan lohko on eteläpäädystä kuivaa kangasta ja pohjoispäädyssä turpeinen(Maanäytteet kaikki HtMr). Maaseutuhallinnon karttapalvelun mukaan osa suuremmasta peruslohkosta on pohjavesialueellan n. 12,7 ha . Viimevuodet lohkoja hoidettu vain puhdistusniitolla loppukesäisin.

Mahdollisuus tarjota myös samalla palstalla olevista metsistä. Palstan kokonaispinta-ala noin 92 hehtaaria, josta siis peltoa noin 48,23 ja loput noin 43,8 metsä ja joutomaata. Metsistä ei ole metsäarviota.

Kauppa ei sisällä osuuksia yhteisiin alueisiin. Ostaja vastaa ostoon liittyvistä lohkomiskustannuksista, kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuudatusmaksusta, varainsiirtoverosta ja kauppahinnasta.

Kohde myydään tarjouksien perusteella ja myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Lisätiedot kohteesta: samuli.hyry@proagria.fi

Jätä tarjouksesi viimeistään 15.03.2023 osoitteeseen samuli.hyry@proagria.fi.

Fastighetens grundinformation

Fastighetstyp
peltoalue
Region / Län
Norra Österbotten
Kommun
Muhos
Stad
Muhos
Adress
Susikaarrontie 250, 91500 Muhos, Suomi
Fastighetsnummer
20968103
Fastighetens areal
48.23 ha
Pris
Budgivning

Kontakta mäklare