Vinkit kiinteistön ostoon ja myyntiin

1 min lukuaika

Vinkit

Kiinteistöjen osto ja myynti tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun yritystä laajennetaan tai siitä luovutaan.

Markku Koivisto Henriikka Jaatinen ja Ella Harju Kivisto

Myyntiä kannattaa harkita myös, jos kiinteistön omistaminen alkaa tuntua enemmän rasitteelta kuin ilon aiheelta. Luotettava kumppani on tällöin kullan arvoinen. 

ProAgrian asiantuntijat ovat välittäneet kiinteistöjä jo pitkään ja toimeksiantoja on ollut paljon. Nyt tämän työn tueksi on perustettu uusi kiinteistönvälityspalvelu. 

Mitä kannattaa ottaa huomioon kiinteistöjen ostossa ja myynnissä? Kysymykseen vastaa Markku Koivisto ProAgria Kiinteistönvälitys Oy LKV:sta. 

Miten kannattaa käynnistää maatilan tai maaseudun kiinteistön myynti?

Ehdottoman tärkeää on valita asiantunteva kumppani, ja olla rohkeasti yhteydessä. Maaseutukiinteistöjen osalta paras asiantuntemus löytyy ProAgriasta. Palvelumme nousee uudelle tasolle kiinteistönvälitysyhtiön kautta ja pystymme tuomaan kokemuksemme kaikkien asiakkaiden käyttöön koko Suomessa. 

Miten asettaa hinta?

Tässäkin kannattaa hyödyntää asiantuntemusta. ProAgrian asiantuntijat ovat maatilaomaisuuden arvioinnin ammattilaisia ja tuntevat alueellisen markkinatilnateen, jolloin pystytään hyvin määrittämään hintaa. 

Miten kauppa viedään loppuun?

Kaupan vieminen maaliin hoituu ProAgrian kiinteistönvälityspalvelun kautta avaimet käteen -periaatteella. Yleensä raha vaihtaa omistajaa samalla hetkellä, kun kiinteistökin vaihtaa omistajaa, eli kaupantekotilaisuudessa. 

Toimitusjohtaja

ProAgria Kiinteistönvälitys Oy LKV 

Koivisto Markku pro agria kiinteistovalitys maaseutukiinteistot fi
Koivisto Markku

Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV

markku.koivisto@proagria.fi 040 709 2451