Tietoa meistä

Me olemme ProAgria Kiinteistönvälitys Oy LKV. Työskentelemme ja keskitymme palvelemaan juuri sinua kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Löydät meidät läheltäsi koko Suomessa. Olemme yhden yhteydenoton päässä. Kohteisiimme voit tutustua näillä sivuillamme.

Kattelevat miehet

Osaamista, kontakteja ja kokemusta

Kun tarvitset asiantuntevaa ja reilua kiinteistönvälitystä maaseudun kiinteistöjen ostoon tai myyntiin, käänny heti puoleemme. Tiedämme, miten toimia ja mitä tehdä. Meillä on paljon kontakteja ja kokemusta. Lisäksi meillä on maatilan myyntiin liittyvää erikoisosaamista. Saat kaiken kiinteistön ostoon ja myyntiin tarvittavat asiat kauttamme.

Luotettavaa kumppanuutta

Luotettava kumppani on juuri sitä, mitä jokainen haluaa rinnallensa kiinteistökauppoja tehdessään. Tämän lupaamme sinulle. Olemme kiinteistön välityksen ammattilaisia ja osaamme myös maatalouden ja maaseudun asiat, mikä tekee meistä uniikin kumppanin sinulle. Hyödynnä osaamistamme.

Välityspalkkiomme on 4 % + alv 24 %. Minimipalkkiomme on 3000 € + alv 24 % tai sopimuksen mukaan. 

Valitse haluamasi yhteydenpitomuoto

Meidän kanssamme saat valita sinulle sopivan yhteydenpitomuodon puhelin, sähköposti, nettipalaverit vai kasvotusten. Sähköiset palvelut ovat tärkeä osa luonteva osa toimintaamme ja niillä varmistamme sinulle nopean ja henkilökohtaisen palvelun.

Yhtiömme taustalla ovat kaikki alueelliset ProAgriat, jotka ovat pitkäjänteisiä toimijoita ja joille on tärkeää tarjota palveluja, joita tarvitaan. Lisätietoa ProAgriasta saat osoitteesta www.proagria.fi.

ProAgria Kiinteistönvälitys Oy LKV

Mariankatu 8 A
15110 Lahti

Y-tunnus 3240439-2

ProAgria Kiinteistönvälitys Oy LKV
toimitusjohtaja ja välitysliikkeen vastaava hoitaja

Koivisto Markku pro agria kiinteistovalitys maaseutukiinteistot fi
Koivisto Markku

Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV

markku.koivisto@proagria.fi 040 709 2451