Om oss

Vi är ProAgria Fastighetsförmedling Ab. Vi jobbar för att serva just dig i fastighetsförmedlingsärenden. Du hittar oss i hela Finland. Bekanta dig med våra försäljningsobjekt.

Kattelevat miehet

Kunskap, kontakter och erfarenhet 

När du behöver sakkunnig och rättvis fastighetsförmedling för köp eller försäljning av lantbruksfastighet, kontakta oss omgående. Vi vet hur vi ska agera och vad vi ska göra. Vi har mycket kontakter och erfarenhet. Dessutom har vi specialkompetens kring försäljning av gårdar. Du kan få allt du behöver för att köpa och sälja fastigheter genom oss.

Ett pålitligt partnerskap 

En pålitlig partner är precis vad alla vill ha vid sin sida när de gör fastighetsaffärer. Detta är vad vi lovar dig. Vi är proffs inom fastighetsförmedling och vi kan även lantbruks- och landsbygdsfrågor, vilket gör oss till en unik partner för dig. Dra nytta av vår expertis. 

Vår provision är 4% + moms 24%. Vår lägsta avgift är 3 000 € + moms 24 %.

Välj önskad kommunikationsform 

Hos oss kan du välja den kontaktform som passar dig: telefon, e-post, onlinemöten eller ansikte mot ansikte. Elektroniska tjänster är en viktig del, en naturlig del av vår verksamhet och med dem säkerställer vi snabb och personlig service till dig.

Bakgrunden till vårt företag är alla regionala ProAgria Sällskapen, som är långsiktiga operatörer och för vilka det är viktigt att erbjuda de tjänster som behövs. Du kan hitta mer information om ProAgria på www.proagria.fi eller www.lantbrukssallskapet.fi (på svenska)


ProAgria Fastighetsförmedling Ab

Mariegatan 8 A
15110 Lahtis

FO: 3240439-2

ProAgria Fastighetsförmedling Ab
verksamhetsledare 

Koivisto Markku pro agria kiinteistovalitys maaseutukiinteistot fi
Koivisto Markku

Verkställande direktör, Fastighetsmäklare AFM

markku.koivisto@proagria.fi 040 709 2451