muu, Heinämäentie 58, Petäjävesi
muu, Heinämäentie 58, Petäjävesi

muu, Heinämäentie 58, Petäjävesi

Myydään tarjousten perusteella matkailukiinteistö Petäjävedellä.
Noin 5 km Petäjäveden keskustasta toiminnassa oleva hotelli- asuin- näyttely- tilausravintola- ja juhlatilat sisältävä päärakennus noin 1.800 m2 kumpuilevassa maalaismaisemassa metsälammen rantamilla. Kohde sijaitsee kiinteistöllä 13,9 ha, johon sisältyy korvauskelpoista peltoa noin 3,2ha, metsämaata noin 8,0 ha sekä tie- jouto- ja tonttimaata noin 2,7 ha. Omaa rantaviivaa kiinteistöön sisältyy noin 300m. Kiinteistö on rantaosayleiskaavassa pääosin matkailualuetta, jonka mukaan kiinteistöllä on mahdollista rakentaa ranta-asemakaavaan perustuvaa matkailua palvelevaa toimintaa.
Päärakennuksessa on majoitustilaa (rakennettu 1963) noin 50 hengelle sekä viisi vuokrakäytössä olevaa asuinhuoneistoa, ravintolakeittiö sekä ruokasali (rakennetu 1916). Sauna- ja peseytymistiloja pääkiinteistössä on kolme sekä runsaasti varasto- ja huoltotiloja. Museoviraston hyväksymä Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo toimii päärakennuksessa vuokratiloissa (350m2).
Kiinteistöllä on lisäksi kaksi vuokrakäyttöön tarkoitettua omakotitaloa ja entinen navettarakennus, jossa sijaitsee talouskeskuksen hakelämpölaitos sekä varastotiloja. Lisänä lämmöntuotannossa on öljykattila.
Lisäksi kiinteistöllä sijaitsee pajarakennus, noin 50m2, heinätalli noin 120m2, aittarakennus noin 120m2 sekä kolme kellaria.
Kauppaan sisältyy majoitus- ja yhteistilojen kalusteet sekä keittiökalusteet. Muusta irtaimistosta ja kiinteistön hoidossa tarvittavista koneista voidaan neuvotella. Muun irtaimiston myyjä vie pois sovitun aikataulun mukaan. Kiinteistö vapautuu sopimuksen mukaan. Vaihdossa voidaan ottaa huomioon kiinteistö tai osakehuoneisto.
Tarjoukset sähköpostilla osoitteeseen hannu.laitinen@proagria.fi.

Fastighetens grundinformation

Fastighetstyp
muu
Region / Län
Mellersta Finland
Kommun
Petäjävesi
Stad
Petäjävesi
Adress
Heinämäentie 58, 41900 Petäjävesi, Suomi
Fastighetsnummer
21434504
Fastighetens areal
13.9 ha
Pris
Budgivning

Kontakta mäklare